This is the end

Jaha. Då var den här. Sista dagen på jobbet. Som jag tidigare skrev så trivs jag mycket bra här på Södertörn. Och nu, lagom till att jag ska sluta, så börjar jag verkligen känna mig hemma. Tiden här har varit rolig, intressant och lärorik, samtidigt som den också ibland har varit långtråkig, jobbig och irriterande. Eftersom alla de jag har arbetat med är ungefär dubbelt så gamla som mig så har jag framförallt lärt mig mycket om vuxna människor. Jag har kommit på att jag verkligen fascineras (både på ont och gott) av dem. Jag tänkte lista några av det saker som jag har lärt mig om just vuxna.


- De är otroligt bildade och kan mycket om allt
- De har levt längre och det vet faktiskt bättre bara därför
- De kan inte gå i högklackat
- Man kan faktiskt fråga en vuxen vad han eller hon har gjort i helgen
- De skvallrar och snackar skit om andra minst lika mycket som mina tjejkompisar
- De har läst alla böcker som finns

- Den kan historien väldigt bra, jag trodde inte att någon faktiskt kom ihåg sådant som man får lära sig på historia lektioner
- De använder det svenska språket på en helt annan nivå
- Och därför blir det extra intressant att lyssna när det berättar saker
- De har dessutom massor med historier att berätta
- Fast de har riktigt dålig humor
- Och de snor andras skämt

- Och drar dem längre än Elin och Carro så att de spårar ut
- Det absolut coolaste med  vuxna är dock deras kunskap. Kunskap är ju makt!


Om någon av mina kära kollegor skulle få för sig att läsa min blogg så hoppas jag att ingen tar illa upp av detta. Detta gäller förståss inte alla och ni får ta det med en nypa salt. Ni har alla varit väldigt snälla och trevliga att vara med. Jag är väldigt glad att jag fick arbeta tillsammans med er även om jag inte har gjort mycket vettigt. Tack för den här tiden!


Personligt värde

NATURLIG HÅRFÄRG?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG?
[ ] Röd - 6000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Om det är någon som vill  ha mig är priset alltså 30 600, eller högstbjudande.

Statistik

Jag har suttit ett tag och studerat detta diagram. Statistiken över mina besök(are). Det första jag kan konstatera är att antalet sidvisningar går väldigt upp och ner. Topparna ligger på de dagar då jag har flest inlägg. Ju mer jag bloggar desto fler sidvisningar blir det. Hmm.. Intressant tänkte jag. Hur vet folk att jag har skrivit mycket just idag? De kanske syns på startsidan eller nått. Men sedan när jag tänkte vidare så kom jag på att sidvisningar nog bara är varje gång någon (och då även jag) öppnar min sida. Så jag testade att gå in och ut på min egen blogg 5 gånger.. Och mycket riktigt, antalet sidvisningar ökade med 5 st. Ahaa. Då är det ju inte alls konstigt att det är fler sidvisningar under de dagar jag har skrivit mycket, för då har jag själv gått in och ut flera gånger. Fast jag gick ju aldrig gått in 68 gånger under en och samma dag. Jag har länge även undrat vad "unika besökare" betyder. Jag tycker ju att alla mina läsare är unika förståss! Höhö. Men då slog det mig att det måste vara varje enskild person som går in på min blogg. Alltså är det i snitt 10 olika personer som läser min blogg varje dag (det blå strecket). Men då undrar jag fortfarande en sak. Till exempel igår, då var antalet sidvisningar 59 st och antalet unika besökare 11 st. Har då dessa 11 personer gått in på min blogg 5 gånger var under dagen? Det skulle ju i och för sig kunna vara rimligt, men ändå. Jag är fortfarande lite förvirrad över diagrammet. Om det är någon som med säkerhet vet hur man läser av det så får ni gärna lämna en liten kommentar.

image35

The end is near

Nu är det snart bara två dagar kvar på jobbet (den här dagen är snart över). Idag har det varit en bra och rolig dag och då känns det faktiskt riktigt sorligt när jag tänker på att jag slutar på fredag. På lunchen idag pratade vi massa roliga saker. Om vem man helst skulle ha sex med om man var tvungen att välja mellan Göran Persson och Bert Karlsson, vilken dödlig sjukdom man skulle välja att ha om man var tvungen att ha någon och om vem som är Sveriges sexigaste man. Enligt mig är det Christoffer Hiding. Enligt en av kollegorna var det Darin. Hon var dock införstådd i att det aldrig skulle fungera mellan dem då hon lika gärna skulle kunna vara hans mamma. För er som inte är så insatta i mitt liv kan jag tala om att jag arbetar på Södertörns Högskolas information - och kommunikationsavdelning. Tanken när jag började här var säkert att jag skulle göra mycket mer än vad jag har gjort. Jag har nämligen inte gjort något vettigt alls under min tid här.  Jag har i och för sig gjort en hel del saker som jag inte annars har lust eller tid för. Typ som att skriva massa listor, blogga, köpa julklappar, ta hand om praktiska Hawaii saker, måla naglarna, kolla på roliga youtube-klipp, läsa bloggar, skriva brev, va inne på Facebook och massa annat. Jag trivs, trots brist på arbetsuppgifter, mycket bra på mitt jobb. Det är trevligt här och jag känner mig i alla fall viktig.


image34

Så här ser jag ut när jag "jobbar"

- 7 C / 23 C

Idag var det väldigt svårt att gå upp på morgonen. Dels för att jag var trött men mest för att det var så förbannat kallt! 7 minus ute och säkert inte mycket mer 17 plus inne. Huset jag bor i saknar nämligen både isolering och fungerande element. Mornar som dessa känns det därför extra bra att det bara är 10 dagar kvar. Hawaiis vinter verkar inte vara lika jobbig...

image32


Hot Stuff

Dagens humör: Matt 

Dagens mående: Förkyld & världens huvudvärk
Dagens borde: Hämta paketet som har legat på posten i två vekor
Dagens frisyr: Hästsvans och diadem
Dagens klädsel: Grå klänning och Odd Molly-kofta

Dagens planer: Hålla ridlektion och efter det gå och lägga mig typ dirr

Dagens materiella vill ha: Photoshop
Dagens längtan: Den dagen då jag kommer vara lika brun som en äkta Hawaii-bo
Dagens fundering: Hur jag ska orka jobba på Globen i morgon
Dagens beroende: Försvarets hudsalva & V6 Freshmint är jag beroende av varje dag
Dagens tråkigaste: Själva dagen
Dagens tidning: Cap & Design
Dagens låt: Hot Stuff - Craig David

Lina Anette Kärn

Lina och jag har varit vänner i ungefär 12 år. Mitt första minne av att jag och Lina lekte är i alla fall för 12 år sedan. Det var när vi, under en av våra "släktträffar", satt i min hängmatta och gungade. Vi gungade sådär mycket som man inte får göra för sina föräldrar, just för att risken att hängmattan lossnar eller att man ramlar ur är ganska överhängande. Jag minns inte om vi satt en och en eller om båda var i hängmattan samtidigt. Jag minns dock att vi skrattade så mycket så att vi skulle ha kunnat ramla ur hängmattan bara därför. Lina och jag skrattar alltid asmycke. Vi är lika flummiga och det är antagligen därför vi går så bra ihop. Efter att min mormor dog gifte min morfar om sig med Linas farmor Hjördis. På grund av detta är Lina inte bara en vanlig vän, utan även min låtsaskusin. Linas familj och min familj brukar med jämna mellanrum träffas på "familjemiddagar". Detta är otroligt underhållande då båda våra familjer är mycket roliga. Som Lina sa en gång så är våra familjer helt enkelt bäst tillsammans. Nu i år kommer vi att ta allt ett steg längre, då vi kommer att fira jul ihop. Det kommer att bli den bästa, och framförallt roligaste, julaftonen ever!


              image29

Så, nu vet ni vem jag ska åkta till Hawaii med :)

264 timmar

image27

Dagens Irritationsmoment

Alla de som känner mig vet att jag har väldigt, väldigt lätt för att irritera mig på saker. Jag stör mig på allt och alla. Det är nog min största svaghet. Men just idag stör jag mig på något som inte är så kontigt att störa sig på och som många andra också borde störa sig på om de visste bättre. Just idag stör jag mig så oliiiiidligt mycket på folk som publicerar bilder som är likadana. Folk som lägger upp 10 bilder på samma person ur samma vinkel och det ända som är annorlunda är personens smile. När man fotograferar så brukar man ofta ta flera bilder på samma sak, i hopp om att  någon dem ska blir bra. Sedan väljer man ut den bästa och om man vill lägga upp någon bild så lägger man upp den. Men den här gruppen av människor som jag nu är så irriterad på, de laddar upp alla bilder de tagit, även de som är fula och dåliga. De verkar som om de kopplar kameran till datorn och för över bilderna direkt till sitt facebook-album, utan att ens kolla på dem. Eller så tycker de helt enkelt att alla bilder är så snygga så att de inte kan välja, utan laddar upp alla bara därför. Alltså jag sitter här på jobbet och har jättetråkigt. Så tråkigt att jag sitter och kollar på folks bilder på facebook. Men hur tråkigt jag än har det så tycker jag inte att det är underhållande att se 10 000 identiska bilder! Inte heller tycker jag att det är underhållande att se 10 bilder på några himla lussebullar som ligger på en plåt. Vem sjutton lägger upp bilder på lussebullar på facebook?! Jag och Lina pratade om detta förra veckan men nu har det hänt igen och det är därför jag är så irriterad på det just nu. Jag blir verkligen upprörd över detta! Finns det ingen annan som håller med mig?


The return of the King

                             image26

Någon gång under sista året på Tyresö Gymnasium kläckte Tine ur sig att hon aldrig hade sett Sagan om Ringen. Jag som älskar trilogin mer än mycket annat, tog stolt på mig uppgiften att se till så att stackars Tine skull får se detta mästervärk. En uppgift som visade sig vara betydligt svårare än vad jag från början trott. Men det var en uppgift som var menad för mig, och om inte jag skulle klara det, skulle ingen annan någonsin göra det. Vi såg Sagan om ringen, alltså endast första filmen, i somras. När det var ca 5 min kvar av filmen säger Tine "Men... Hur ska han nu hinna kasta ringen?" Haha, så sött! Igår, 5 månader senare, lyckades vi äntligen träffas igen för att se fortsättningen. Vi kände båda pressen att hinna se klart alla innan jag åker till Hawaii, så att Tine inte skulle glömma allt igen. Men vi hann! Vi såg Sagan om de två tornen, tog en mycket kort kisspaus, och sedan fortsatte vi dirr med Sagan om konungens återkomst. Jag kände mig lite som Frodo när vi var klara. Frodos uppgift var att slänga ringen, min var att låta Tine se Filmerna. Vi båda hade slutfört våra uppdrag. Mitt kanske var en aning lättare, men jag kände mig ändå både lättad och stolt när jag hade klarat det.

TVÅ VECKOR

Yes, om två veckor vid den här tiden sitter jag och Lina antagligen på ett flygplan (eller en flygplats) på väg till vårat nya hem. Förutom den vanliga febern jag haft i två dagar nu så tror jag även att jag börjar känna av resfebern. Borde man börja packa eller?


Larvigt äckligt

Hungrig som aldrig förr sprang jag ner till café Arom på Södertörns Högskolas fjärde våning. Jag hade redan tidigt på morgonen bestämt mig för att jag skulle äta en nachotalrik så jag beställde en sådan för att ta med. Sedan skyndade jag mig upp till fikarummet igen för att hinna äta samtidigt som mina kollegor. Jag dukade upp min nachotalrik på bordet och gjorde mig redo för första tuggan. Just när jag förde gaffeln mot munnen upptäckte jag att det var något som rörde sig i maten. Det var visst en söt liten larv som hade sitt bo i min sallad. Panik!  

image22

Jag är inte så känslig när det gäller smuts i maten. Jag hade utan problem kunnat äta upp nachotalrik efter att jag hade avlägsnat larven därifrån. Där emot så älskar jag att bråka med folk, så jag tog tillfället i akt och sprang ner till våning fyra för att skälla ut dem ordentligt. De var såå väldigt hemskt ledsna förståss och frågade om jag ville ha något annat. Jag sa att jag ville ha en ny lunch och pengarna tillbaka. Men det gick tydligen inte för sig. Jag fick bara välja en sak, inte båda. Alltså hur kasst är inte det?! Det ligger en LARV i min sallad och de kan inte ens bjuda mig på en gratis lunch? Om det hade varit i USA hade jag fått gratis lunch i ett helt år! Och det enda de kunde bjuda på här var lite extra sallad på min nya tallrik! Lite extra larver. Nej, detta kommer de få ångra. Jag tror nog att Mitt i Huddinge är intresserade av att få höra min lilla story...


Linnéa <3 Listor = Sant

Jag är en list-människa. Jag älskar listor och jag skriver listor hela tiden. Just nu tror jag att jag har fler listor än någonsin. Dels för att det är mycket att hålla reda på nu när jag ska till Hawaii och så. Men mest på grund av att jag verkligen har NOLL att göra på mitt så kallade jobb. Är man utråkad är det jättebra att skriva listor faktiskt. Jag brukar skriva mina listor längst bak i min kallender eller i mitt rosa anteckningsblock. På senaste tiden har det blivit några datorskrivna också. Jag tänke att ni skulle få en bild av hur mycket list-människa jag faktiskt är så här nedan följer en lista över alla listor jag har för tillfället.

- Måste-ha-lista
- Vill-ha-lista
- Önskeresemåls-lista
- Folk-som-är-skyldiga-mig-pengar-lista
- Saker-jag-måste-hinna-innan-Hawaii-lista
- Filmer-som-jag-vill-se-på-bio-lista
- Önskelista julen '07
- Julklapps-lista (vad jag ska köpa till andra)
- Måste-köpa-innan-Hawaii-lista
- CD-skivor-som-jag-vill-ha-lista
- Coola-och-bra-hemsidor-lista
- Förslag-på-fölnamn-lista
- Klasser-jag-vill-läsa-på-Hawaii-lista
- Tider-jag-ska-jobba-på-Globen-lista
- Hundraser-som-kan-vara-aktuella-när-jag-blir-stor-och-ska-skaffa-hund-lista
- Vad-vi-ska-äta-på-min-och-Linas-avkedsfest-lista
- "Nya"-nattklubbar-som-jag-vill-gå-till-och-som-inte-ligger-på-Stureplan-lista
- Vilka-jag-ska-bjuda-på-avskedsfesten-lista
- Packlista inför Hawaii
- Jobbade-timmar-lista
(- Denna lista)

Sådär, jag tror att det var alla. 22 st.

David & Jag

image21
Fotograf: Carolina Lenngren

Nu undrar ni säkert hur det kommer sig att jag och David Hellenuis hamnade på samma bild bara sådär. Och ja, vad ska jag säga? Vi är ganska tajta jag och David.

Goder morgon i denna blogg!

Jag vill också vara med i något Luciatåg! Som för exakt ett år sedan, då jag och Tine lussade i Tyresö Centrum med alla esteter. Åh.. Nostalgi som gör ont.

image19

image20

Halleluljah moment

När man, som jag, jobbar i Globen kan det tänkas att man får en hel massa förmåner. Att man får VIP biljetter, backstage-pass och får gå gratis på massa konserter. Men så är det inte. Inte ens en personalparkering finns att tillgå. Nej, om man vill ha några förmåner får man helt enkelt skaffa sig det på egen hand. Detta har jag faktiskt lyckats göra fler än en gång nu, jag tänker dock inte riktigt gå in på hur eller vad. Men så i lördags hade jag en såndär riktigt bra dag på jobbet där jag faktiskt fick en hel massa förmåner. Inte av chefen, som egentligen ska vara den som ger förmåner, utan av andra som också arbetade på Globen denna dag. För det första lyckades jag få två neonlysrör helt gratis. Ni vet sådana som börjar lysa när man bryter dem på mitten. Sedan lyckades jag byta till mig en Dustin Home mössa och en Idol-dvd mot ett glas Coola. Och sedan, hör och häpna, två Latjjo Lajban t-shirtar mot en äppelmer! När jag trodde att denna dag inte kunde bli bättre så hände det. Det som jag har väntat på hela hösten. Jag fick träffa Christoffer Hiding! Christoffer, eller Idol-Chris som vissa väljer att kalla honom, är enligt mig den snyggaste och coolaste människa som har gått på denna jord. Det var alltså en mycket stor upplevelse för mig. Ungefär såhär gick det till : Alla "idoler" var på plats i Globen för att sjunga och för att signera skivor. Jag hade under fdagen råkat bli ganska tajt med killen som höll i själva singneringen. När det väl var dags för idolerna att komma var det världens kö och jag hade ingen skiva att få signerad. Jag frågade då min nya vän om inte han kunde fixa så att jag kunde få en signatur på armen istället. Självklart kunde jag få det, jag som hade varit så snäll mot honom. Jag fick dessutom gå bakom inhängnaden så att jag slapp stå i kö. Jag sa till Chris att han var grym, jag fick ett tack, en atograf på armen, en kram, ett smile och ett "Ha det bra". Och jag dog.

image13

Nej, jag ska aldrig mer duscha!

En till lista där jag har försökt att svara så coolt som möjligt på alla frågor

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Ja, olyckligt kär
Hur tidigt stiger du upp? Alldeles för tidigt jämt

Vem/vilka vet mest om dig? Hanna, Elin, Carro, Tine mfl.
Gillar du att slåss? Ja, önskar verkligen att jag fick anledning att "nita" någon på riktigt nån gång
Vad ska du göra ikväll? Sitta barnvakt för första gången i mitt liv

Har du utländska föräldrar? En norsk pappa
Var har du ont? I hjärtat
Är du bra på att måla? Helt ok
Vem kramade du senast? Leira
Vad längtar du till? Hawaii
Sparare eller slösare? Jag slösar helst men jag är grym på att spara om det behövs

Bio eller promenad? Bio på vintern, promenad på sommaren
Är du kittlig? Nej, faktiskt inte
Rädd för insekter? Inte ett dugg

Anser du att du är stark? Ja, både fysiskt och psykiskt

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att mina minielever har blivit så duktiga!

Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov på bussen
Vad har du druckit idag? Varm O'boy
Vad var det senaste du åt? Mackor
Vad var det senaste du köpte? En tunnbrödsrulle
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, hur skulle det annars gå till?
Favoritklädsel? Uppklädd
Vad gör dig glad just nu? Minnet av hur det gick till när jag fick autografen jag har min högra underarm

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Nostalgisk
Sommarplaner: Komma hem till Sverige i några veckor för campa med HannaElinCarro vid en sjö där vi ska fiska vår egen middag

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna läsa andras tankar, när man själv vill

Gillar du att sjunga? Ja

Vad längtar du mest efter just nu? Den här frågan har ju redan varit? Och svaret är fortfarande detsamma

19 Dagar

Alltså vadå 19 dagar?! Jag fick värsta chocken när jag läste det i min kalender! Det högg till lite i magen och för en sekund så var det nästan som om jag förstod att allt det här faktiskt är på riktigt. 19 dagar, det är liksom inte ens 20. Förberedelserna går annars hyfsat bra. Jag och Lina kommer att ha något slags hejdå-get-together innan vi åker. Vi vet inte riktigt hur eller var, vi ska planera det idag är tanken. Vi vet dock att det kommer att vara den 28:e, dagen innan. Så håll en plats för detta i almanackan. Jag har inte börjat packa än, det känns fortfarande lite för tidigt. Däremot har jag börjat se över vad som finns i garderoben. Skrivit en lista över vad som behöver köpas och så. Eftersom skolan har en mycket strikt dresscode så är det lite knepigt. Behöver faktiskt en del nytt. Vi har även, efter mycket strul, fått det bekräftat att vi inte kan anmäla oss till några kurser innan vi anländer. Tack, då vet vi! Om vi får välja de själva eller inte återstår att se...


image12
Vi

Hawaiiskjorta i plural                    


Jag märkte precis att det finns en hemsida som går under samma namn som min blogg, hawaiiskjorta, så jag passar på att göra lite reklam för den här. Borde nästan få betalt för det, men på grund av det gemensamma namnet känns det nästan som en kollega till mig. Eller en storebror typ. Så jag bjuder helt enkelt på reklamen! Det är alltså en sida där man kan beställa, just precis, hawaiiskjortor. Det finns ett otroligt stort utbud av vackra, färgranna skjortor. Här ovan har jag tagit fram några av mina personliga favoriter. Det känns ju nästan som min plikt att införskaffa en. Kommer bli svårt att välja bara.


Himmelsk drog

Det finns ju såklart några få nackdelar med att åka bort. Detta är en av dem:

image5

Orka ha värsta turnén när jag inte är hemma! Jag lackar!
Något annat som jag lackar på är att det ska va så himla mycket strul med Hawaii. Alltid är det nått liksom. Jag är lite rädd faktiskt. Tänk om det inte blir perfekt?

100 Frågor

1. Vad är klockan:15:23
2. Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Linnéa Elisabeth Hedemark
3. Smeknamn: Lili, Nea, Linnis, Hedlund och Brunk/brunkish/brunkas

4. Vad heter dina föräldrar: Harry & Marie

5. Antal ljus på din senaste tårta: Jag får aldrig tårta när jag fyller år

6. Husdjur: 4 katter, 2 hundar, 1 fågel. Sen har jag 6 hästar också, fast de går väl inte under kategorin "husdjur" antar jag.
7. Hårfärg: Råttfärgat
8. Favoritfärg: Rosa
9. Piercing: I öronen
10. Tatuering(ar): Icke
11. Födelseort: Berum (Norge)
12. Bostadsort: Haninge
13. Nuvarande bostad: Forsen Gård
14. Har du varit kär: Typ inte
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Ja
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass!

19. Snuttefilt eller kramdjur: Båda
20. Salladsdressing: Kan vara gott ibland
21. Färg på strumporna: Svarta strumpbyxor
22. Lyckotal: 16
23. Favoritfilm: Sagan om ringen <3
24. Favoritcitat ur en film: Har nog inget
25. Bästa semestern: Medelhavskryssningen i somras!
26. Favoritmat: Pannkakor
27. Bästa veckodagen: Alla dagar är lika dåliga
28. Senaste låt du har lyssnat på: Hugger i sten - Lars Winnerbäck
29. Tandkräm: Används såklart

30. Favorit TV-program: OC
31. Favoritrestaurang: Har ingen
32. Favoritblommor: Linnéa
33. Tycker inte om: Hår
34. Sport att titta på: Hoppning
35. Snabbmatrestaurang: Är äckligt
36. Senaste sjukhusvistelse: Ca ett år sedan
37. Favoritdricka: Vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blå
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Inte en endaste!
40. Var är du om 10 år: Hur ska jag kunna veta det?
41. Vem fick du senast e-mail från: Philip Olsson
42. Är du dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Topshop
44. Vad gör du när du är uttråkad: Svara på skumma frågor på listor som denna
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Fett
46. Vän som bor längst ifrån dig: Alla mina älsklingskusiner i Norge
47. Vad retar du dig på: Allt!
48. Det bästa du vet: MUSIK
49. Läggdags: Så tidigt som möjligt
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Lina Kärn för hon är lika uttråkad som jag och hon är den enda som läser min blogg
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Alla andra

52. Vad är klockan:15:42. Det var ett väldans tjat!
53. Favorit beatle: Har ingen sådan heller

54. Favoritlek: "Koppleken"
55. Favoritfilmmusik: Sagan om ringen
56. Skostorlek: 39
57. Syskon: Tyvärr
58. Favoritpålägg: Jordnötsmör
59. Om du skulle skänka bort pengar: De vuxna i Afrika. Varför ska de få mindre hjälp än barnen?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Fett
61. Bästa bok du läst: Da Vinci Koden, pinsamt nog
62. Är du internetberoende: Oja

63. Favoritdjur: Häst
64. Gillar du snö: Nej, usch!
65. Favoritglaglass: Marsh
66. När köpte du något åt dig själv sist: Jag köpte lunch idag
67. Är du långsint: Ja
68. Favoritgrupp/artist: kent <3
69. Vilken är din bästa egenskap: Ljuger bra

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Lära mig kinesiska

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: No way!
72. Vad gör du: Sitter på jobbet
73. Mest intressanta stad du varit i: Tunis
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Mina vänner brukar säga att jag ser ut som ett lejon...
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Kunskap
76. Senaste du var utomlands: Jag var på Gotland i går, men jag antar att det inte räknas så det var väl Barcelona i somras
77. Favoritgodis: Äter inte godis
78. Spelar du nåt instrument: Piano
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Ridning
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Christoffer Hiding

81. Vilken film såg du på bio senast: Hairspray
82. Senaste köpta skiva: Tillbaka till samtiden - kent
83: Roligaste konserten: kentkonserter är alltid bäst, men den absolut roligaste är faktiskt Gyllene Tider på stadion.
84. Bästa känslan: Ont i magen av för mycket skratt
85. Samlar du på något: Inte längre, men förut samlade jag på "Barbiefrisbees"

86. Isåfall vad: Inget sa ja ju....
87. Är du feminist: Snarare tvärt om, vad det nu kallas

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Ett trumset
89. Favoritskiva: Verkligen - kent

90. Bästa kompis: Har flera
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Som arg och dryg
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag måste hinna med bussen men inte kan gå för än jag har skrivit klart den här listan
93. Favoritlåt: Mycket svårt, Mannen i den vita hatten med kent får det lov att bli
95. Har du en mobiltelefon: Ja
96. Vem är du kär i just nu: Christoffer Hiding
97. Vad är det vackraste som finns: Musik
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Jamaica
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 15:56!

This aint a surfin movie

Så. Nu har det hänt. Jag har en blogg. Jag är en bloggare. Jag är en av tusentals som tror att resten av världens befolkning är intresserade av vad som händer i mitt egentligen tråkiga och händelselösa liv. Fast riktigt så är det inte och därför tänkte jag reda ut det här en gång för alla. Det känns liksom lika bra innan det blir några missförstånd. Det här är inte en "modeblogg", det här är inte en "prylblogg" och det är inte heller en "singelblogg". Det här är en "reseblogg". Från och med den 30 december 2007 kommer nämligen jag att bo i Room 107C i Hale 5 på Brigham Young University i staden Laie på ön Oahu som är en del av ögruppen Hawaii i Stilla havet. Med mig på färden har jag min egen Samwise Gamgee, Lina Kärn, god vän och låtsaskusin. Tack och lov för det! Utan henne hade jag aldrig vågat. Den här bloggen är alltså tillför den trogna lilla skara som faktiskt vill veta hur helt sjukt underbart och roligt jag kommer att ha det när jag spelar tennis, golfar, surfar och dyker där på andra sidan jorden. Du som tycker att jag skriver dåligt, du som tycker att jag har fula kläder eller du som helt enkelt inte bryr dig ett endaste dugg om vad jag har att berätta, du behöver inte läsa den här bloggen. Men som den bloggare jag numera är tror jag faktiskt att du, och resten av världens befolkning, är intresserade.


Här är min skola förresten:
image4

September 4, 2007

Dear Linnea:

Congratulations! On behalf of Brigham Young University-Hawaii, I am pleased to inform you that you have been selected for admission beginning 2008 Winter. You have shown that you are academically prepared and committed to upholding the high standars of the University...

Precis som i OC! Fast nu är det faktiskt jag som om 23 ynka dagar lämnar snö och regn bakom mig för ett år i paradiset.

RSS 2.0