Hajaru?

I dag har jag simmat med hajarna. Var och dök med några från klubben. Åkte ut på en liten båt och gjorde två dyk. Det var astufft, jag alskar det! Fatta att det är en hel värld där nere under vattnet och att man kan få vara en den av den, eller ja, hälsa på den. Så ja, vi såg bla två hajar, två Wite Top Reef Sharks. Inte lika falrigt som det låter, de var bebisar och låg under en sten och sov. ca 70 cm långa. Men i alla fall. Nu har jag äntligen sett en haj! Jag bestämde mig även för att avancera en nivå så nästa helg har jag dykkurs hela helgen. Fett kul!
The Club

Mitt jobb i cafeterian ar det skabbigaste i hela varlden. Inte en chans att den hade gatt igenom en san dar kontroll sak om det hade vart i Sverige. Inte ens nastan. Jag tankte beratta for er lite hur de tanker:

"Öhh.. Oj... Nu börjar det visst bli lite väl rostigt på de där rören i taken, lite väl många hål och läckor också. De kommer nog rasa ner snart och det lär ju inte va så bra om de som jobbar får taket i huvudet, då har vi ju inga som kan sopa heltäckningsmattan. Det kanske skulle löna sig att renovera (måla om) lite, det var ju trots allt 300 år sedan vi byggde det här stället. Vi börjar renoveringen nu så att det inte blir att vi skjuter på det i 50 år till.

Öhh.. Oj..  Nu när de bygger om i diskrummet, vart ska vi då diska?! Öhh... Vi får väl köpa papperstalrikar och plastbestick så behöver vi inte diska. Fast vänta, alla plåtar och pannor som de lagar maten i måste ju diskas... Jag vet! Vi låter Linnea som egentligen ska servera maten att bära in all disk i bageriet och diska det för hand där! Ja, va smart! Och om vi har tre avdelningar med diskvatten så kanske disken blir nästan ren. Sen kan hon stapla all disk i världens högsta trave på den här lilla bänken, eftersom juste, den måste torka också"

Precis, de tänker inte alls...


Make a wish!

Igar chilla vi pa stranden och samlade snackor och sedan akte vi upp till nan monument grej som ar med i favortifilmen Noth Shore. Det ar ruiner fran natt gamalt tempel och varldens basta usiktsplats over Waimeia. I filmen sager dem att man ska sla in en lavasten i ett speciellt blad och onska nagot, sa det gjorde vi. Vad jag onskade talar jag forstass inte om. Jag kan dock saga att jag har onskat samma sak hela mitt liv och det har aldrig blivit sant sa ja.. jag ar tveksam.


Varfor sova inne nar man kan gora det ute?

I mandags natt sov Lina och jag i the little circle, det var hur mysigt som helst! Vi kakade glass, kollade pa OC och sedan somnade vi under stjarnorna. Pa samma satt som senast vi sov ute vacktes vi av regnet tidigt innan solen gatt upp, men det var nastan annu mysigare bara for det. Kl 6 skyndade vi tillbaks till rummet innan nagon skulle upptacka oss, det ar namligen emot reglerna.

I Love Hawaii
So long Corpis

En av mina favoritpersoner har pa BYU, en av vara basta och aldsta vanner, Corpis (samma som gav oss shortsen) har nu lamnat oss. Han ar varldens roligaste, sotaste och bastaste Corpis! I lordags graduatade han och i gar akte han hem till Oregon. Corpis, I love you and I will miss you tons!
Highway to hell vs Stairway to heaven

Efter 1.5 timme och 3922 steg nadde vi toppen. 5 min spaning pa utsikten genom molnet vi befann oss i och sedan lika manga steg ner igen. Stairway to heaven ar en stege upp for berget byggd av militaren for xxxx antal ar sedan. Det ar valdigt brant, blasigt, halt och jobbigt vilket ocksa gor det olagligt, men inte ens lagen kan stoppa studenterna och biskoparna pa BYU. Stegen ar flitigt anvand, men endast under nattetid forstass, for annars kommer vakten och tar en. Aven om det ar valdigt jobbigt att under 1.5 timmes tid klattra upp for en stege sa ar det fett vart och sa in i norden coolt.
Happy Midsummer!

Inte glömmde vi att det var midsommar bara för att vi är på Hawaii inte. Nej, vi firade gärnet Lina och jag. Vi plockade blommor från universitetets rabatter och band kransar (Det växer inga blommor någon annanstans så vi hade inte mycket till val faktikst) och vi dansade runt en palm (för det finns ju inga stänger). Så åt vi lite bakelser och kollade lite på OC, precis som varje midsommar! Riktigt exotiska kranser blev det också, vi fick många komplimanger när vi vandrade runt i området under kvällen.
Corpis, Corpis, världens bästa Corpis!

Corpis (Corey Neilsen) är en av våra favoriter här. Han är med på basketlaget, men sorgligt nog graduatar han i morgon och lämnar oss här. Men, det är inte vad jag vill ta upp i detta inlägg. Han är nämligen världens snällaste och fixade så att vi kunde få ett varsit par av deras basket match shorts! Väldens mysigaste och största och härligaste shorts. Vi får inte säga det till någon, för det är inte helt enligt reglerna. Så ja, jag talar om detta för er i förtroende!


Som sagt väldigt stora


Och stretchiga!


Och jätte härliga :D Vi är sååå Lyckliga!

Here it is!

http://www.youtube.com/watch?v=8cdTKFY3nAA

Jättedålg kvalitet, knappt bättre än ingenting ..


Water War is the ****!

En gång för länge sedan köpte jag och Lina typ 20 vattenpistoler med planen att ha vattenkrig med tex tennispojkarna. De dissade idéen ganska hårt dock, genom att säga att vattenkrig var det tråkigaste man kunde ha för sig. Vi har haft de där vattenpistolerna legandes på rummet och tagit upp massa plats sedan dess, utan att hitta några att ha krig med. Så kom det sig att i fredags på the closing social var det just water war som var temat. Lyckliga som få sprang vi dit med två pistoler var, och sicken extremt blöt och helt superrolig kvall det blev då! De hade vattenslangar, vattentunnor, waterslides, hoppborg fylld med vatten, hog musik och massa folk! Jag har aldrig varit så blöt och så lycklig på samma gång. Det var nagot av det roligaste jag varit med om i hela mitt liv, seriöst.

Video kommer när den är upplagd på youtube :D


Jag köpte en penna


Fiin va? :)

All you gotta do is watch me, look what I can do with my feet

Ny favoritlat; Forever - Chirs Brown
Inte alls likt Chris Brown, men asbra och riktigt sommrig :)

Careface?

Alla skor jag köpit sedan jag kom hit:


Waikiki vs Rock Piles


Waikiki


Rock Piles

Helg rapport

Fredag: Vi blir medbjudna att aka till Waikiki for att surfa, spendera natten pa hotell och aka on runt nasta dag. Vi tanker att vi inte gillar folket som ska aka, men att vi inte har nagra andra vanner eller nagot battre for oss den helgen. Vi sager att vi vill folja med, aker var egen bil ner tva timmar innan de andra, gar runt pa stan, chillar shoppar och ater. Nar de andra har kommit och surfat fardigt moter vi upp dem for att kolla pa nar de ater. Vi har ju redan atit men vill vara lite sociala. Efter middagen gar vi till det lilla sketna hotellrummet 10 pers ska dela pa och dumpar av vara grejer. De andra ska ga och bada bubbelpool pa ett systerhotellt men vi vill ga ut och festa. Tva fran sallskapet kommer till klubben nagon timme senare, men vi vill ju inte dansa med dem. Kl 3 gar vi tillbaks till hotellet och tranger oss ner i en sang, alla andra sover redan.

Lordag: Vi vaknar, klar pa oss och checkar ut. De andra gar till stranden for att surfa, vi gar och ater frukost. Sedan gar vi till stadnen moter dem 30 min innan de ska bnege sig igen. Nar de har akt chillar vi pa stranden, kollar pa en amatorsurftavling, sedan kollar vi lite i affarer och aker till Ala Moana Shopping Center for att kopa fisk. Vi kommer hem, haller fisken i skalen, kakar middag, chillar i med Robbie i hans hus och gar pa en bonfire som blev slakt av brandmannen innan vi hade fatt den att borja brinna. Alla ar besvikna, vi aker hem och kollar pa OC.

Sondag: Vi vaknar 20 min innan kyrkan borjar, kommer forsent dit, gar pa alla moten och efter det kakar vi lunch. Vi gar tillbaks till rummet, kollar pa OC, gar och ater middag kl 6 och avslutar kvallen pa rummet med lite mer OC.
Kolla pa film eller bada i vattenfall?

Hawaii har sa otroligt vacker natur. Det kanns som en sak som bara gamla manniskor sager, men nu gor aven jag det, dels for att jag kanner mig hinla gammal och dels for det ar himla sant. Jag kan inte namna hur vackert det ar tillrackligt manga ganger nar vi ar ute och aker. Jag sitter bara och stirra ut genom fonstret pa passagerarsidan (min bil ar trasig sa Lina far kora for det mesta) och njuter. Det spelar ingen roll att vi har akt pa samma vag tuden ganger, det ar alltid lika vackert. Det ar liksom inte snyggt och cool, utan just vackert! Har om dagen gick vi pa en hajk i Oahudjungeln. Ca 30 min promenad i skogen och vi kom fram till hajkens slutstation; ett vattenfall. Inte varldens storsta vattenfall, men tillrackligt stort for att jag (och ni med) skulle tycka att det var hur coolt som helst! Den lilla poolen vattenfallet ledde ut i var superdjup sa man kunde hoppa fran kliopporna runt omkring. Detta ar inget fornuftiga Linnea forsokte sig pa forstass, jag nojde mig med en litet skutt och lite sim. Detta var en mycket haftig och fram for allt vacker aktivitet som utan tvekan kommer ga i repris.


Sweet and Sour

image346

Japp, det ar sa de kallar oss, vissa, och det ar jag som ar sour saklart. Vi ar inte sa bra pa att modella men roligt har vi, mest hela tiden. Jag ar sa himla glad att vi ar har tillsammans, det hade vart ruggit trist annars. Pa en tristhetsskala fran 1-10, hade det varit 10.

Fashiontoast

Sitter och avundas alla snygga flickor med snygga klader runt om pa internet. Kom in fashiontoast sida, hur snygg stil far man ha pa en skala?!

Månadens

Film: Ironman
Låt: Closer med Ne Yo
Bravad: Jag har gått upp kl 05.30 måndag-torsdags varje vecka den här terminen

Kommentar: Ni är som gifta, fast värre (Om mig och Lina)
Ångestfaktor: Det är halvtid nu. Om lika lång tid som jag vart här kommer jag hem igen. !
Godaste
: Asai Bowl
Pinsamaste: Lina när hon sa "Vi har en Mercedes också"
Roligaste: Att gå till stranden varje dag

Tråkigaste: Att tennisfolket inte är här längre

Bästa dag: Min födelsedag, trots det bara är en helt vanlig dag :P
Problem: Skoskav
Bästa köp: Alla klänningar jag har köpt den här månaden är världens finaste
Duktigaste: Jag har inte ätit kakor eller glass på en månad
Place to bee: Utanför Foodland
Nya ord/fras: Rain Check
Besvikelse: Spring semesters skörd av nytt folk
Jobbigaste: Att vara här när Leira får föl och är sjuk
Insikt: Det här är mitt liv
Snyggaste: Chris
Hetaste: Evan
Äckligaste: All mat i cafeterian
Svåraste: Att inte vara hungrig när maten i cafeterian är ass-skabbig
Saknad: Det namnlösa hingstfölet som lever livet hemma på Forsen Gård
Materiella vill ha: Ny laptop, en macbook
Roligaste lektion: Jogging
Pryl: Mobiltelefonen
Mest uppskattade: Den lila kjolen som jag fick av mamma på min födelsedag


I'm a Scuba Diver

I går, lördag, var vi och dök med klubben @ Shark's Cove, inte så läskigt som det låter, men otroligt tufft och roligt. VI dök igenom grottor och smala gångar och grejer, såg fina fiskar och skölpaddor. Inga hajar dock, men jag är nöjd. Efter dyket åkte vi och tre snubbar till Rock Piles och lekte i vågorna. Värd dag.

image337

image338

image339
Asai Bowls efter dyket

image340

image341

image342

image343

image344

image345
Och juste, vi gick på bio i fredags och sågen filmen "Strangers", en mycket läskigt film som jag kan reckomendera.

Senaste tiden i bilder

Jag har ju inte bloggat mycket alls senaste två veckorna elle nått. Jag kommer inte skriva så mycket om allt som har hänt nu, dels för att att jag inte orkar, dels för att min tangentbord är cp för att jag tidigare idag spillde halva min nagellacksremoverflaska över det och dels för att jag inte minns. Istället lägger jag upp lite biler från våra olika event, men eftersom bilder är det roligaste så tror jag mina få läsare blir nöjda ändå.

image327
På Sunset Beach men några random militärtjejer som vi mötte

image329
Vi har spenderat mycket tid på stranden dessa dagar. Det här är vår nya favoritstrand Rock Piles som är hur stor som helst och full med snäckor men i stort sätt tom på folk.

image330
Varje gång efter stranden åker vi och käkar Asai Bowls, sooo good!

image331
Jag badar i melonlådan på Foodland, det är något vi brukar göra lite då och då.

image332

Vi gick på spelning där alla mina älsklingar antingen satt i publiken eller spelade. Kul!

image333
Vi gick till Lost stranden en dag. Här sitter jag bland träden där planet chrashar i första avsnittet.

image334
Loststället igen, vi försökte få med stranden och oss på samma bild, vi fick i alla fall med lite av varje.

image335
Jag och Ironman, hur het som helst!

image336
Vi representerar Sverige på stranden


RSS 2.0