Ar det battre sent an aldrig eller?

Vi var ju pa Kauai under lovet, jag, Lina och Tony. Har ar nagra av de bilderna vi tog under var jurassisca resa.


"för jag vill leva, jag vill dö... på Hawaii"

Det är så jag känner just nu. Tiden har börjar rinna ut och angesten ar redan här. Snart maste jag sticka hal i bubblan jag under ett ars tid har levt i och komma "hem" till kylan. Fast asså, det här är ju mitt hem nu, och själva grejen är att egentligen behöver det inte ta slut. Eller? Carolina hade tydligen undrat om vännerna där hemma inte var tillräckligt bra. Men nu måste ni ju förstå en sak här, I love you... Men, varför i hella friden skulle jag villja komma hem och bo i ett sketet rum på leriga Forsen Gård när jag har ett eget helt sprillas nytt hus med sköna roomies på hawaii? Varför skulle jag hellre göra läxorna vid köksbordet än på stranden? Varför skulle jag villja skaffa nya fulla svennevänner när jag har massor med världens coolaste och snyggaste vänner här? Och varför i hela FRIDEN skulle jag hellre trampa runt i regnet och frysa när jag kan gå barfota i solen? Såklart vill jag inte komma hem, men jag kommer ju, så ni behöver inte oroa er....Här ska det bli äventyr, kom följ med DU!

 Mitt schema för hösten består av följande klasser:

Japanese - Huuur kul som helst men mycket svårt. Världens sötaste japan som lärare och klasskamrater som redan kan allt för mycket. Så tufft, detta har varit min dröm förevigt! Vi lär oss både skriva tecken, läsa och prata!!

Music Theory - Vi ska lära oss allt som har med musik att göra, men själva teorin. Vi ska lära oss sight singing och träna vårt gehör och final examen är att skriva en egen hymn med 4 stämmor... As kul!

Video Production - Vi lär oss allt om hur det går till när man gör film på riktigt och sedan gör vi några egna project. Läraren är bäst i världen!

Life Saving - Aka Life Guard training. När terminen är klar kommer jag (förhoppningvis) vara en certificerad livvakt. Tufft! Jag är dock den enda i klassen som inte har simmat på lag eller spelat vattenpoola innan så jag är helt klart sämst. Jag klarade typ inte intagningstestet men lärarn sa att om jag jobbar hårt så kommer jag klara det. Jobbigt men kul.

Piano - Har även denna termin privatlektioner med världens sötaste japanes tjej.. Kul!


RSS 2.0