Dagens saknad

Alla ni som läser min blogg vet säkert redan mer om det här än vad jag själv gör, vilket får mig at må väldigt dåligt, men i alla fall. Här är min Leiras lilla underverk som föddes den 23 Maj på Forsen Gård :) Önskar så in i norden att jag kunde vara där nu, och jag är mycket mer avundsjuk på er som får vara det, än vad ni är på att jag får vara här på Hawaii. Typ.

image326

Tusen tack Tine och Tessan for albumet ni lagt upp! Trevligt att nagon har koll pa dagens teknik i alla fall. Uppskattas valdigt mycket! :)

Bra låtar

Mina favoritlåtar just nu är:

Damaged - Danity Kane
Closer - Ne-Yo

Dagens...

Om nagon har last mitt forsta blogg inlagg sa star det dar att det har inte ar nagon mode blogg, men var inte oroliga, jag vill bara visa mamma min fina klanning som jag hade nar jag talade i sondags. Bade jag och Lina talade, pa engelska! Vi agde!

image325


Lika barn leka bast

Den har helgen har vart sa himla klockren sa det inte ar sant. For att ni ska forsta varfor sa maste jag ge lite bakgrundsfakta innan jag berattar varfor.

Det finns manga snygga killar har, men problemet med de flesta ar att de inte har nan koll i hela universum pa vad man bor ha pa sig. Jag skojjar inte, det ar helt frukansvart! Jag vet inte vilken varde de lever i. Det finns dock en liten skara pojkar som verkligen har fattat det har med stil, kanske 10-15 st pa hela skolan. Dessa snubbar ar dessutom fett heta. Eller ja, de blir ju 100 ganger snyggare an alla andra just for att de har snygga klader, men de flesta ser riktigt bra ut ocksa. Det basta ar att de haller ihop, alla snygga valkladda pojkar, de maste halla ihop for att overleva, precis som vilken annan flock som helst. Den har gruppen av pojkar gar under benamningen "Mina alskligar", eftersom jag inte vet vad allt for manga av dem heter. Jag har som mal och hogsta onskan att lara kanna dem, men det ar lite svart eftersom de bor off campus och inte visar sig lika ofta som man skulle kunna onska. Det har liksom gatt en hel himla termin utan att jag har lart kanna en enda. Ett annat problem ar att det dessvarre aven finns hondjur i flocken: lika snygga, valkladda (och smala!) brudar. Men jag fortsatter hoppas och kampar anda, och nu i helgen gav det resultat!

Vi kanner faktikst en av "Mina alsklingar", Marc, eftersom han gar i var forsamling. Mycket sot, snygg och saklart stilig kille. Vi har lange planerat att ga genom for att fa kontakt med de andra. Pa fredagskvallen var vi deppiga for vi inte hade nagra planer, sa vi akte till Foodland for att kolla laget, dar hander det alltid nagot. Vi motte en massa folk, bland annat Kyle! Kommer ni ihag honom eller? Var local-van, han med varldens snyggaste rygg? Han var jattesot och trevlig. Men i alla fall. Nar vi stod dar och pratade kom da Marc vandrandes forbi. Lina fragade honom nar han hade tankt att vi skulle leka. Han ba "typ nu?". Sjalvklart sa vi och var jattelyckliga. Sa vi hamande tillslut hemma hos honom, dar vi kollade pa film med nagra av de andra alsklingarna. Vi larde kanna en snubbe, Clark, som var asskon, men inte sa snygg. Pa lordgaskvallen planerade vi att lagga oss tidigt, men akte till foodland for att kopa frukost till nasta dag. Dar stoter vi sjalvklart pa var nye van Clark som sjalvklart bjuder med oss pa fest hemma hos nagra av de andra alsklingarna. Sjalvklart gick vi dit ett tag, och det var bra for ALLA var dar, alla mina alsklingar. Min alsklings alskling, Chris (fran O.C!!), sjong och spelade gittar och munspel (allt pa samma gang) och blev genast annu mer vard.

Sa, den har heglen har var hangt med deras gang tva ganger.. Det ar en himla bra borjan tycker jag. :D Jag vet att jag later helt stord, men det ar jag ju ocksa saatteh..

3 cent st.

image324

Vi tyckte att det var lite roligt att de satter prislappar pa varanda potatis, istallet for att bara kora kilopris eller natt..

B-dag?

Lite bildbevis fran min B-day :)

image317
Lina forsokte harma varan granne som nar hon fylde ar fick en plansh pa dorren full med godis. Eftersom jag inte ater godis (forutom svensk choklad valdigt sallan) hade hon kopt tusen frukter av olika slag, och da aven en vatten melon. Applena gick saklart inte att hanga upp med tejp pa ett litet papper som var tejpat pa dorren, och hur hon ens hade trott att melonen skulle gora det, det vet jag inte. Men, fin plansch i alla fall! ;P

image319
Presentoppning over telefon. Det syns att det ar min familj jag snackar med...

image320
Lina lyckades fa en riktigt jamn och fin branna under timmarna pa Sunset. :D

image321
Okej, har ser ni 3 av mina presenter fanagde pa en och samma bild. 1. Klanningen 2. Champangeflaskan och 3. Sugroret. Champangeflaskan inneholl ju sjalvklart inte riktigt champange, den var inte ens riktigt nagonstans, utan var ett kort. Varldens roligaste kort! Nar man oppnar det ar den en kor som sjunger "Ja ma hon leva" hur hogt som som heslt. Det har var latt min basta present. Vi kom pa att om man bara oppnar kortet lite snabbt och sedan stanger dirr, sa later det som nagon skriker "JA!" (eftersom det ar forsta ordet i sangen.. daahh) Sa varje gang vi under kvallen ville svara Ja pa nagon fraga sa oppnade vi bara kortet! Hur kul som heslt.

image322
Asgod thaimat

image323
Tataaa!

Hau`oli Lâ Hânau

Det betyder Happy Birthday/Grattis pa Fodelsedagen pa Hawaiianska. Igar var det 20 ar sedan jag foddes, hur galet ar inte det?

Jag ar en sadan som tycker att alla sorters hogtider ar overskattade. Nyarsafton, valborg, midsommar, julafton och sa aven fodelsedagar. Det var kul nar man var liten och hade kalas och gjorde roliga grejer, men nu vill jag ju inte bli aldre, sa det ar liskom inget jag egentligen vill fira. However, fodelsedagar ar en dag nar det ar meningen att allt ska kretsa runt en sjalv, och om det gor det sa ar ju det valdigt trevligt. Presenterna gor ju ocksa dagen lite battre an alla andra dagar, men forutom det sa ar det trots allt en helt vanlig dag.

Igar var just precis, en vanlig dag pa Hawaii, vilket i och for sig ar mycket trevligare an alla andra vanliga (fodelse)dagar nagon annastans i varlden, till exempel i Sverige. Jag blev vackt av Lina kl 05.00 med sang, frukost pa sangen och presenter (Okej, inte allt for vanligt, inte ens pa Hawaii). Nagra minuter senare ringde mina paron och lillebror for att fa vara "med" nar jag oppnade mina paket. Vi hann inte prata sa varst lange for jag och Lina har ju jogging kl 06.00 varje morgon. Efter jogging at vi frukost i cafeterian och sedan dansade vi lite hula hula. Vi chillade lite i biblioteket, at lunch i caffan och sedan bar det av till Sunset Beach. Om man nu ska "fira" sin fodelsedag sa finns det val inget battre plats att gora det pa an pa stranden? Vadret var underbart och vi fick bada fina brannor. Vi akte hem, duschade, bytte om och tog en svag forbi cafeterian, igen, innan vi akte till Haleiwa for att ata lite god thai mat. Det var trevligt och flummigt och extra trevligt eftersom hela stallet var fyllt med snygga killar i snygga klader. Kvallen avslutades vid Laie shopping center med nagra kakor fran Subway.

Sammanfattat: Fodelsedagar ar inte sa varst speciella, men att fylla ar pa Hawaii ar nog anda lite speciellt. Jag hade annu en fett najs dag i paradiset. Tack Lina for all frukt och uppmarksamhet! Tack mamma (och pappa?) for min Christer Sjogren skiva. Tack alla ni dar hemma som kom ihag mig och skams pa er som inte gjorde det.

Love


Fy Farao !

FJKDHAL;RH;GT;RAIHEG;RNA;JGNF;LKDANLF;JANV;AJHR;AIOHG;OE1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Film-tisdag

En av vara viktigaste rutiner har ar att hyra film varje tisdag. Att hyra film har ar valdig billigt och kostar typ $3 (ca 18 svenska kronor). Pa tisdagar far man dessutom 2 filmer for priset av en, en gammal och en ny. Sa ja, varje tisdag hyr vi 4 filmer. Att vi sedan maste stressa och stalla in pluggandet och annat for att hinna med att se alla pa tva dagar ar ju lite jobbigt, men det ar latt vart. Har inte lyckats se allt for manga bra filmer an, men jag har nagra tips att ge er dar hemma. (Vissa har jag namt forut, men det tals att gora det igen).

- Meet the Robinsson - varldens roligaste animerade film
- Step up 2 - asskon dansfilm med varldens skonaste dansnummer i sista scenen
- Ironman - Helt ny pa bio, riktigt bra och rolig film baserad pa serie tidningen
- Norh shore - jag vet itne om det har gar att fa tag pa hemma, men om ni vill se vart jag bor och hur jag har det sa ar det bara att hyra den. Den ar inspelad pa alla platser jag haller hus och det ar precis sa det ar, forutom 80-tals modet.
- PS. I love you - Jag tyckte den var lite seg, men jag tipsar framfor allt mamma om denna film, du kommer gilla den.
- Peter Pan, otacknad - Varldens sotaste skadespelare och sa bra!

De tva filmerna vi ska se idag heter "27 dresses" och "The perfect man", har kollat pa mycket laskigt senaste tiden sa nu tyckte jag att det var dags for lite chickflicks :D


Dagen saknad

Jag sitter har och laser lite svenskt folks bloggar, lyssnar pa svensk radio och kolla pa bilder fran Stureplan, coh vad ar det jag kanner? Nagonstans djupt innom mig tror jag mig kanna en liten, liten ynka gnutta av hamlangtan. Eller inte hemlangtan direkt, utan langtan efter vissa saker som man inte har har. Och inte ar det riktigt langtan heller, bara lite avsaknad, lite tomhet pa nagot satt. Jag vill verkligen inte aka hem, skulle inte byta for allt i varlden. Men jag tror nog att jag gillar Sverige lite innerst inne, i alla fall pa sommaren.

En sak som jag saknar ar detta. Speciellt dessa gammla tider for tva ar sedan nar man var helt ny. Det var skoj.

image316


Winter Semester Grades

Till pappa och alla andra som bryr sig. Jag ar asstolt, speciellt over mina B i Multimedia och tennis, jag sog i bada sa B tar jag tacksamt emot :) Mitt tredje B ar dock lite skammigt, eftersom den klassen var det lattaste av alla. Vi gick igenom svaren till proven dagen innan och den enda laxa man hade var att skriva dagbok varje vecka. Det var dar min svaghet lag antar jag, jag lyckades inte komma ihag att skicka in de dar dagbockerna allt for ofta. Men som sagt, for att inte ha pluggat allt for mycket, sa ar det ju ganska bra betyg och jag ar nojd.

 
 
  Official Grades   
  
ClassDescriptionUnitsGradeGrade Points
BUSM 325 CAREER MANAGEMENT 1.00 A 4.000
EIL 201 INTER STUD UNIVERSITY 2.00 B 6.000
EIL 327 ADVANCED II WRITING 4.00 A- 14.800
EXS 133 BEGINNING TENNIS 1.00 B 3.000
EXS 186 MODERN DANCE 1.00 A 4.000
IDD 302 INST-MULTIMEDIA 3.00 B 9.000
MUSC 110R UNIVERSITY CHORALE 1.00 A 4.000
MUSC 159R INDIVIDUAL INSTRUCTION 1.00 A 4.000
 

Se, röra, men inte köpa

Vi har gjort en del kul på sistonde faktiskt. Har dock inga bilder för alla togs med Isaacs kamera. Jag ska se till att jag far dem nagon gang i alla fall. I fredags avklarade vi tva saker pa var lista, pa samma dag. Det var bara Isaac kvar av tennispojkarna så han, jag och Lina åkte först till Chinaman's Hat, en ö som man kan gå ut till. Så vi gjorde det och klättrade upp på toppen lite snabbt och sedan gick vi tillbaks igen. Efter det akte vi till det berömda snorkelstället Hanauma Bay. Klockan var lite väl mycket när vi kom dit, närmare bestämt 5, så det blev en snabb snorkeltur innan vi började bege oss hemåt. Jag såg många fina fiskar och en sköldpadda som jag simmade efter ett tag. Najs. På vägen hem stannade vi på några fina ställen också. Det är himla vackert här på Hawaii, det ska ni veta.

Igår lämnade vi Isaac på flygplatsen och därmed sa farväl till tennispojkarna för gott. Nu finns det inga kvar här, och nu är det dags att gå vidare och hitta nya vänner. Efter stoppet vid flygplatsen akte vi in till stan och shoppade både nödvandiga och mindre nöndvändiga saker. Utav 5 par skor var i alla fall 2 riktigt livsnödvändiga. :D

I Love Hawaii

Okej gottfolk, hör på det här då: Igår låg vi och solade i regnet. Solen stekte och jag tänkte gå och ta ett dopp, men då började det regna istället, så det var inte längre nödvändigt. Så ja, solen sken samtidigt som det regnade, idealiskt eller vad?

image315

Uppdatering av listan

Har fatt nagra saker gjort i alla fall. Med det flytet vi har just nu kommer vi latt hinna med alla saker innan vi drar hemat. Pappa, ar du stolt?

( ) Cykla runt hela on
( ) Aka till nagon av de andra oarna
( ) Aka till the mainland
( ) Se en surftavling
( ) Rida tur pa Kauloa Ranch
( ) Sova over pa Goat Island
( ) Ga pa strandbio
( ) Hajka i jungeln
( ) Bada med delfiner pa Sea Life Park
(x) Aka vattenscoter
( ) Bada i vattenfall
( ) Gora Stair way to heaven (en hajk upp for ett berg med grym utsikt)
( ) Aka till Aquapark
( ) Aka pa roadtrip runt 5 varv eller natt (tror det ar lagsta prioritet)
( ) Hot tubing @ Turtle bay
(x) Leka i det overgivna huset
( ) Ha vattenkrig
(x) Ga pa konsert
( ) Aka till China town
( ) Bada vid alla strander som finns pa hela on
(x) Kanna Laie utan och innan
(x) Hajka Dimond head
(x) Ga pa Honolulu Zoo
( ) Ga pa Waikiki Sunset (ett event)
( ) Gora Shark Cage
( ) Akta till Hilo Hattie
( ) Aka Kai Oli Oli
( ) Ga ut till Chinaman's hat
( ) Snorkla i Hunama Bay
(x) Skinny Dippa

Check!

Yes, da var punkten "Get to know our town" ocksa avprickad pa var saker-vi-vill-gora-pa-Hawaii-lista. Idag var det lite for monligt for att ga till stranden sa da drog vi till med en liten mini-roadtrip runt om i var lilla del av on. Varje gang man aker in till stan aker man forbi massa sma butiker och grejer som vi inte har haft en aning om vad det var, tills idag. Vi stannade pa alla stallen man kunde stanna pa langs vagen, butiker och strander. Ett annat mal pa listan ar att bada vid alla strander pa hela on, sa vi borjade beta av nagra idag nar vi anda var pa g. 6 strander fick vi ihop totalt, inte illa pinkat som Lina sa. Vi tog kort pa varje strand ocksa som minne, men framforallt bevis. Pa en restaurang vi stannade vid hade dem en liten mini-ponny pa baksidan som vi fick klappa. Jag dog ju! Jag saknar mina egna hastar sa otroligt mycket, och att bara fa klappa en liten mule gjorde mig helt salig! Det var sorligt dock, eftersom den lilla pollen inte var varldens mest val omhandertagna hast. Jag ville bara kidnappa honom. Apprapa det, sa planerar jag och Lina att kopa antingen en fagel eller en fisk och ha som vart eget lilla husdjur. Va tror ni om det? Har har ni en bild fran varje strand:

image307
Kokololio Beach

image308
Hauula Beach

image309
Namlos Beach

image310
Punaluu Beach

image311
O Kahana Bay Beach

image313
Kulanui Beach


Happy Happy Saturday

En riktigt harlig lordag tillsammans men tennispojkarna blev det. Vi akte till den historiska surfar byn pa north shore, Haleiwa. Riktigt mysigt ar det dar. VI gick runt och kollade i alla sma butiker, kollade pa klader, konst och surfbrador. Jag hittaden en fin rosa brada som jag vill och ska kopa om jag inte hittar nagon annu finare. Det var inte ens valdigt dyr. Kom pa att jag gillar konst, da framforallt tavlor. Jag kommer bli en konstgalning nar jag blir stor och rik. Jag had einte rad att kopa nagon tavla sa jag fick noja mig med en plansh. Sedan hyrde vi jet skies ocksa och det var ju det roligaste jag varit med om nagonsin! Sa kul och sa himla fort gick det! Vi at pa det beromda thai-stallet "Haleiwa eats Thai". Mycket gott. Senare pa kvallen gick vi pa bio och sag Ironman, som precis har kommit ut har. Jag vet inte riktigt hur det ligger till i Sverige, men nar den kommer ut, se den! Det ar bra och huvudrollen ar fett skon!

image304
Forutom alsklings Isaac ser ni aven pa den har bilden Trevor, Isaacs van som ar pa besok.

image305

image306
Thaimat


Diamant Huvud

Som tidigare namts har jag haft lite problem med bilen den senaste tiden. Lite oroligt tycker jag, eftersom den ar helt sprillans ny. Sa vi var ju inne med den i mandags for att kolla att den var saker att kora, och det var den ju. I torsdags hade jag fatt tid till en helservice sa vi akte tillbaks till Mercedes, lamade av bilen och fick vi skjuss av deras chauffor, Richard, till Diamond Head. Diamond Head ar en gammal vulkan som nu mera ar en vadnringsled eller vad man ska kalla det. Det tar ca 40 min att vandra upp till toppen dar man kan se ut over hela staden, en mycket vacker syn faktiskt. Efter var lilla vandring tog vi bussen in till city och kakade pa California's Pizza Kitchen igen. Bilen blev klar precis lagom tid da vi hade atit upp maten, sa da kom Richard och plockade upp oss. Vi hamtade min bil som inte bara var nyservad, men ocksa nytvattad och nydamsugen! Valdigt trevligt.

image298

image299

image300

image301

image303


Ny termin, nytt liv

Nar vi kom hit var vi ganska duktiga och trandade nastan varje dag. Detta vara dock endast i ca tre veckor. Sedan blev det mycket att gora i skolan, vi borjade jobba och ja, ni vet. Jag ar sa stel, tjock otranad och lat sa det finns inte. Men, idag var det forsta dagen pa spring term. Ny termin, nya klasser och nytt liv helt enkelt. Klasserna som jag kommer lasa ar foljande:

Arobic development
Begining weight traning
Fitness for living
Begining swimming
English listening and speaking
Piano privat instuction
 

Simmningen ar inte helt hundra for an i morgon. Jag kanske kommer han nagon mer klass ocksa, men det andra ar for sure. Fattar ni att jag bara har traningsklasser! Jag ska bli sa himla valtranad! Arobic development ar kl 06.00 varje morgon utom fredag och ar bara ren traning. Springa, simma, yoga och annat. Fitness for living innehaller en del traning, men mest teori, man lar sig om kost, muskler och traning i allmanhet. Sa himla bra kombination tycker jag. Och sedan lite viktlyftning och simmning pa det. Det basta av allt med mitt schema ar att allt ar pa morgonen sa jag kommer vara klar kl 11 eller tidigare varje dag. Mycket tid till stranden och annat alltsa. Jag ar sa himla taggad!


RSS 2.0