"Nej, jag bor har"

Jag gillar itne nar folk tror att jag bara ar en helt vanligt turist har pa Hawaii. Jag bor faktiskt har och jag har mycket mer koll pa laget an en turist. Nar man sedan forklarar att man bor pa North Shore sa forstar dem det. Det ar status att bo pa North Shore med alla surfare. Vi ar glada att vi bor har och inte i staden med alla turister. Men sa igar sa passade vi faktiskt pa att leka lite turist. Jag var tvungen att hamta upp registerings platarna till min bil nere i stan. Jag ahr haft ltie problem med bilen ocksa, sa efter att de hade kolalt att allt var ok och monterat skyltarna stannade vi kvar i staden hela dagen. Det blev nagra timmar pa valkande Waikiki Beach, lite shopping (saklart) mat och alcoholfria drinkar och vandring runt i staden. Vi kopte aven mobil telefoner! Antligen kan vi kontakt med resten av varlden och den kan fa tag i oss! Det har varit sa otroligt frustrerande att inte kunna ringa nagon eller inte bli nadd, men nu sa, nu kan vi ocksa vara sociala. Det blev nan sketen telefon men det var en bra deal tydligen. Hoppas jag. Pappa brukar ju alltid hjalpa mig med det dara sa jag vet ju inte helt sakert. Sedan gjorde jag flator ocksa. Riktigt turistigt. Jag trodde att jag skulle vara assnygg i dem men det visade sig vara helt at andra hallet. 40 freaking $ kostade det och jag sag ut som ett UFO! Jag tog ut dem dirr nar jag kom hem. Jag tycker dock inte att det var sloseri med pengar, for nu vet jag ju att jag inte behover testa det igen.

image290
Waikiki Beach

image291

image292

image293


De tva trojor som jag kopte ar bada varldens finaste! Mamma, kolla pa den graa! Jag vet att du ocksa kommer att alska den. Star liksom Little miss sunshine pa ryggen! Tshirten med wonder woman alskar jag ocksa, tanker pa Seth i OC som jag forovrigt ocksa alskar! Ganska dyra grejer, men definitift varda pengarna :D
image294

image295

image296

En helg

I fredags akte vi och lamnade av Tom pa flygplatsen. Isaac och Ben foljde foljde med vilket gjorde det extra sorgligt. Nar vi kom hem, tarkade vi tararna, bytte om och sedan drog vi till stan for att klubba med Nate, Corpis, Paul och Cozy. Det var fett kul i tre timmar men sedan hade jag fatt nog. Mina vanner dar hemma vet ju att det bara ar loosers som stannar tills klubben stanger, men det fattade tydligen inte vara pojkar, sa vi var dar allt for lange.

Lordag: Vi gick till Bikini Beach och jaste i solen ett par timmar. Pa kvallen akte vi och spelade "glow in the dark mini golf". Lina vann, men jag skyller pa alla tusen ungar som hade kalas dar samtidigt som man forsokte spela. 

Sen var det sondag och kyrka. Pa eftermiddagen gick vi en promenad langs Tempel och Hukilau beach. Mycket trevligt. Vi avslutade dagen med ett litet skinny dip.

image283

image284

image285

image287

image288

image289

Skinny dippet blir det  inget foto pa, tyvarr.

CP-ryck

Har suttit har vid datorn lite for lange, bloggat om allt som jag har glomt, lagt upp bilder pa facebook, kollat mailen och allt sant dar. Mitt i allat bloggande tittar jag ut och ser att det borjat regna. Synd, da kan inte tennispojkarna spela sina matcher dag, vi som skulle kolla pa det. Sedan borjar det regna mer och mer och tillslut verkligen oser det ner helt galet. Jag och Lina kollade pa varandra och fick ett spontant ryck att springa ut och leka i regnet. Sa det gjorde vi och det var superkul. Vi rullade runt i polarna pa tennisbanan. Haha, sa flummigt och otrligt harligt!

image281

image282

En sista dag pa stranden

For Tom alltsa, inte for oss, men det ar sorgligt nog. Myckt roligt var det i alla fall, som alltid med vara alsklingtpojkar. Haha, det ar mycket som handlar om dem just nu, men sa far det vara. De ar bast! Vi fick lara oss ett och annat om Canada nar vi lag dar och chillade i solen. Visste ni tex att anledningen till att Canade har ett sant dar lov pa sin flagga ar for att de ar 13 provincer i Canada och ett sant dar lov har 13 uddar? Det visste inte jag i alla fall. Efter stranden blev det lite Asai Bowl, middag och sedan OC pa rummet :P

image277

image278
Spannisar, fast snygga sadana

image279

image280

Shopping laker alla sar?

Efter att ha sagt hej da till den forsta av de fem tennispojkarna pa flygplatsen akte jag och Lina till stan for att muntra upp oss sjalva med lite glass och en strandpromenad. Vi han knapt kliva ur bilen innan vi gick forbi en kul affar. Jattebilliga klader av dalig kvalitet men massa snyggt! Efter att ha spenderat ca 2 timmar och X antal hundralappar i den lilla butiken hade vi helt glomt varfor vi var sa ledsna tidigare under kvallen. Vi kopte var glass, promenerade lite och fotade randal saker. Kul.

image266

image267

image268

image269

image270

image271

image272

image273

image274

image275

Until we meet again

image260

image261

image262

image263

image264

image265

Kokua Festival

Festivaler ar ju himla kul, och inte blir det trakigare nar de haller hus pa Hawaii. Kokua betyder hjalp pa Hawaiiska och den her festivalen halls arligen for att samla pengar till att radda svaltande barn och naturen. Festivalen ordnas av inte mindre an Jack Johnson himself, som dessutom upptrader och var anlednigen till att jag sa garna ville ga dit. Jag ar ganska lat och seg och had edarfor inte fatt tag i nagon biljett. Dagen innan visade det sig att var kare van Phill hade en biljett att salja till mig. Sa han och jag akte dit och chillade galet. Det var sadar trevligt som det alltid ar pa festivaler (i alla fall de jag har varit pa), fast det hade vart roligare om Lina eller lite annat folk hade foljt med ocksa. Jack Johnson var i alla fall valdigt bra och aven sa Dave Matthews. 

image256

image257

image258

image259

The Hottest Guys on Campus

"There are moments in an individual's life that shape who they become. Nearly 96 % of a person's character comes from influences found outside the home. Yet in today's world evil influences abound. Where can we turn to find people truly concerned about helping others?

Fortunately for BYU-Hawaii five such individuals have banded together leaving behind families, money, cars, women and animals to make the world a better place. This is the glimpse of some of the lives they have touched."


Detta ar texten pa baksidan av var film, som vi gjorde som en "hyllning" till vara kara tennispojkar. Tva har redan lamnat oss och BYU-Hawaii for gott, tre kommer snart gora samma sak. Vi ar valdigt ledsna over detta och manga tarar har spullits de senaste dagarna. I kvall kor vi annu en av dem till flygplatsen och sager farval for gott. Sorgligt varre!

image254


and I hate when things are over

Jag skriver ju inte allt for ofta i den har bloggeb alltsa. Tur att alla mina trogna lasare hanger kvar anda. Just nu ar det lite nedstamt har pa BYU Hawaii. Winter terminen ar avklarad och vi har lov i tva veckor. Detta borde ju vara nagot bra tanker ni. Mmm, men som den pessimist som jag ar ser jag hellre det daliga. Slutet av denne termin innebar inte bara noll laxor, strand och party utan aven att typ alla vara vanner aker hem och att vi aldrig emr kommer att traffa dem igen. Speciellt ledsna ar vi for att de omtalade Tennispojkarna kommer aka, allihopa. Sa otroligt sorgligt eftersom de ar de sotaste, colaste roligaste och bastaste vanner vi har har just nu. Jag och Lina haller i alla fall pa med en film som vi ska ge till dem. En film om dem, om varfor vi tycker sa mycket om dem. Snallt va? Eller bara patetiskt....

XOXO


Saker-vi-vill-gora-pa-Hawaii-lista

Det finns sa mycket roligt att gora ha pa on och jag sa till Lina att om vi aker hem till Sverige igen utan att ha gjort allt man kan gora kommer jag ma valdigt daligt. Darfor har vi gjort en lista pa alla saker som vi maste gora, sa att vi inte glommer nagot. Listan ar valdigt lang och vi raknade ut att vi verkligen maste ligga i om vi ska hinna med allt, men det ska nog ga bra. Snart ar det spring term och vi kommer ha mycket ledig tid :)

( ) Cykla runt hela on
( ) Aka till nagon av de andra oarna
( ) Aka till the mainland
( ) Se en surftavling
( ) Rida tur pa Kauloa Ranch
( ) Sova over pa Goat Island
( ) Ga pa strandbio
( ) Hajka i jungeln
( ) Bada med delfiner pa Sea Life Park
( ) Aka vattenscoter
( ) Bada i vattenfall
( ) Gora Stair way to heaven (en hajk upp for ett berg med grym utsikt)
( ) Aka till Aquapark
( ) Aka pa roadtrip runt 5 varv eller natt (tror det ar lagsta prioritet)
( ) Hot tubing @ Turtle bay
( ) Leka i det overgivna huset
( ) Ha vattenkrig
( ) Ga pa konsert
( ) Aka till China town
( ) Bada vid alla strander som finns pa hela on
( ) Kanna Laie utan och innan
( ) Hajka Dimond head
(x) Ga pa Honolulu Zoo
( ) Ga pa Waikiki Sunset (ett event)
( ) Gora Shark Cage
( ) Akta till Hilo Hattie
( ) Aka Kai Oli Oli
( ) Ga ut till Chinaman's hat
( ) Snorkla i Hunama Bay

Som ni ser sa har vi i alla fall gjort en av sakerna an sa lange, alltid nagot.

Car wash

Regnet pa Hawaii ar tydligen supersalt, vilket inte alls ar bra for vara fina bilar, det far dem att rosta. Darfor maste man tvatta dem jatteofta har vi fatt lara oss. Vi har haft lite svart att hitta nagonstans att gora det, men sa fick vi veta att det finns ett stalle pa skolans omrade som ar till for biltvattning! Detta "stalle" visde sig vara endast en liten, vardelos slang utan nagot som helst tryck. Bilarna blev alltsa inte ens lite renare eller mindre saltiga, sa jakten efter en bra losning fortsatter.



Zoo

En av tennispojkarna, Tom, har sina foraldrar har sedan i fredags och en vecka framover. Igar foljde jag och Lina med dem till stan for att ga pa zoo och ata god mat. Sa otroligt roligt. Vi alskar Tom for att han ar sa liten och sot (fast stor pa samma gang, eller hur David?). Han foraldrar var valdigt trevliga och bjod oss pa bade zoot och cheesecake factoryt! Jag maste medge att Honolulu zoo var ganska b, men vi sag manga sota djur och det var en valdigt rolig dag.

image241

image242

image243

image244

image245

image246

image247

image248

image249

image250

image251

image252

Winter ball

Later lika fel varje gang. Winter ball, vada winter? Det ar ju sommar! Balen holl i alla fall hus pa en bat, Honolulu Star, i fredags. Skammigt varre sa hade varken jag eller Lina nagon dejt, inte en endaste kille fragdade oss, inte ens nan av de som vi inte vill ga med. Tur ar val det att vi har varande att ga med i stallet. Vi hade aven problem med att hitta nogot passande i kladvag. Pa torsdagskvallen kom vi till shoppingcentret 30 min innan det stangde och han inte hitta nagon klannig. Pa fredagen, tre timmmar innan vi skulle aka sprang vi runt i ett annat shoppingcenter och jag hittade i sista sekund nagot som gick for sig. Sedan hittade vi inte till baten (det var inte vi som korde) sa vi kom dit 1 min innan de stangde billjettslussen. Hjalp vilken pers! Ganska kul blev det till slut i alla fall.

image229

image230
Vi med Yun, var alsklingsjapan

image232
Har man ingen dejt sa far man ju sno nagra andras att fota sig med, Christian & Brett staller alltid upp

image233

image234

image235

image237
Forsta gangen frillan ar med pa kort tror jag minsan. Vi gav honom smeknamnet innan vi kande honom, for att han var sa het med sin ruffsiga frilla, som han har klipp av sig nu.. :(

image238

image239

image240
Jag hittade varsta sota hunden nar vi klev av baten, saknade plottslig Bettan (min hund) olidligt mycket

Beauty from within

Japp, så var namnet på vårt dansframträdande. Jag var med och dansade 2 hiphop danser och en turkisk dans, jag kunde ingen av dem till 100 % men det gick rätt bra faktikst. Och nu är dansen över och det är så himla skönt. Visst, jag älskar att dansa, men inte den här klassen. Vi har inte gjort annat än å gått på dansövningar denna termin men ändå har jag inte blivit någe bättre. Nej, det är helt klart en lättnad att det är över.

image220
Har ser ni mig i min hemska turk-drakt

image221

image222
Vi och dansläraren, söt men en riktig "bitch"

image223

image224

image225

image226

image227

White Trash

Jag hade som mal denna veckan att blogga lite varje dag, det finns alltid saker att beratta. Det sket sig ju ganska ordentligt i alla fall och jag ligger fortfarande en vecka efter. Forra lordagen hade jag konsert med min kor. Det var jatteroligt och det blev battre an vi kunnat hoppas. Efter det var det fest med tema White Trash. Jag vet ju knappt vad white trash ar och aven om jag hade vetat sa tror jag inte att jag har naggra klader for det temat. Jag dorg pa mig en gratis tshirt, mina otroligt coola glasogon som funkar i alla lagen och lite svart smik och det var det. Jag som hade vart sjuk hela veckan madde inge bra och stannade inte sa lange. Men coolt var det, och alla var galna som vanligt. :D

image215
Koren

image216

image217
En del av festen. Har ser ni Lina och en forvirrad Gabe i forgrunden. I bakgrunden med keps, rod troja och brillor har ni Corpis och langst till vanster en glad Nate.

image218
Jag och min heta, basketspelande nergerpojke, Nate :)

image219
Efterfest


Girls night out

Jag glömde/hann inte skriva om vår tjejkväll. I tisdags åkte vi 10 tjejer till Honolulu, till Pipe Line Café, för att dansa. Det var mycket roligt trots att vi inte hittade vägen, trotts att jag var sjuk och trotts att jag skulle jobba kl 6 nästa morgon. Mina kära vänner där hemma, speciellt Hanna Wallberg; musiken de spelar här är den bästa dansmusiken man kan tänka sig! Här exiciterar inte House, man behöver inte leta efter något ställe med Negerdunk, för det är det enda de har! I Love it! Det som är lite jobbigt dock, är att alla här dessutom är negerer och vet hur man skakar rumpa på riktigt. Jag är inte ens i närheten av att äga dansagolvet som vi brukar göra hemma, jag är underlägsen. Förra gången hånade DJen oss och sa i miken; "and here we have the white people that think that they can dance"! Haha, kul eller vad? Jag tror ju nämligen att jag kan dansa, eller trodde, men ack så ägd jag blev. Mitt självförtroende är efter detta lite lågt, och jag vågar inte riktigt vara mig själv på dansgolvet.


image213

RSS 2.0