This is why he's hot

Det ar jag som filmar detta, forsta hur nara jag var! Och det var inte ens nara om man jamfor med den gangen da han log mot mig. Haha. Jag borjar grata!

Pappa forstar ju inte riktigt att hojdpunkten med matchen var just David Beckham. Jag tog inte ogonen fran honom en sekund. Visst gillar jag att kolla pa fotboll, men denna matchen sket jag fullstandigt i vem som hade bollen. Beckham var allt jag kunde se. Jag tror i alla fall att matchen slutade med 2-0 till Becks. Han gjorde inget mal, men vem skjutton bryr sig. Han ar fortfarande snyggast i varlden!


Oh Dear!

David Beckham log mot mig. David Beckham log mot mig. David Beckham log mot mig. David Beckham log mot mig. David Beckham var tre meter i från mig och log mot mig. Jag var tre meter ifrån när David Beckham slog frispark. Jag var tre meter ifrån när David Beckham kickade hörna. Jag var 10 meter ifrån när David Beckham tog av sig tröjan och vinkade. David Freaking Beckham, den HETASTE människa som någonsin vandrat på denna jord, log mot mig. Jag dog. JFKHDÖSHFÖAJHRAGHÖF GAAAAHHHH, va jag dog!!


For your information

image165

Folk säger att mina blåa ögon har blivit bättre, men om man jamför med tidigare bilder jag lagt upp så är det ju sämre..  Lite gular har de i alla fall blivit.  Igår fotade vi reklamaffischerna för vår dansuppvisning, då känndes det faktiskt lite jobbigt att jag skulle se ut såhär.

I just can't wait for the weekend to begin

I morgon borjar jag jobba i cafeterian och det kanns ju sadar. Typ det varsta stallet man kan jobba pa och just darfor aven det enda stallet som har lediga platser 2 manader in pa terminen. Men om jag ska fa en bil sa maste jag ju jobba, sa det ar vart det. Det dar med bilen har jag inte skrivit om an, jag kan beratta nar det val har hant, om det nu blir av.

Vi har varsta basta planerna for den har helgen alltsa. I morgon, fredag, gar vi forst pa vara vanliga lektioner, efter jag slutat sa jobbar jag i fyra timmar. Efter det ska vi pa dop, sedan ska vi till north shore for att ata thaimat. Nar vi kommer hem darifran har jag konsert med koren hela kvallen. Pa lordagen ska vi ga upp tidigt, aka till honolulu och chilla dar hela dagen. Och nu kommer det basta: Kl 6.30 ska vi kolla pa fotboll pa Aloha Stadium. Och vem ar det som spelar om inte sjalvaste David Beckham?

image164

Yeah, you heard me!

Black Eyed Girl

Jag och Lina har uppfunnit en ny lek. Den gar ut pa att helt random kasta en vattenflaska mellan sig medan man gar, och fanga den med endast en hand. Detta ar mycket roligare an vad det kanske later som. Pa vag hem fran neger och president kvallen i sondags lekte jag, Lina och Tasha denna lek. Allt var hur kul som helst anda tills jag skulle ta emot en langpassning fran Tasha. Hon kastade med all sin kraft for att den skulle na anda fran, men jag lyckades inte fanga den utan fick flaskan med locket fore mitt i fejan. Fy Faraooo vad ont det gjorde! Nasan svallde upp samma sekund som som flaskan traffade och jag sag inte klok ut. Dagen efter vaknade jag och fann varldens blatira. Och idag nar jag vaknade fann jag att den dessutom hade spridit sig till andra ogat. Sa har vandrar jag alltsa runt just nu:

image162

image163

Coolt va? Jag far i alla fall uppmarksamhet..

Last time I checked I was a girl in Hawaii

Herre min jammer, jag vet ju inte riktigt vart jag ska borja. Jag har haft en mycket fullproppad langhelg med massa kul och ingen tid for att blogga. Ingen tid till nagonting annat heller for den delen. For det forsta vill jag bara saga att jag nu mera ar en oficiell dykare. I lordags klarade bade jag och Lina av vara tva sista dyk i utbildningen vilket kanns for coolt for att vara sant. Hoppas bara att jag kommer dyka nagon mer gang har borta ...

Efter en heldag med dykgruppen hade jag egentligen en dubbeldate med var bastis, Robbie. Hans van skulle pa date och behovde nan som foljde med sa jag gick med pa att hoppa in. Men, vannens tjej blev sjuk sa det blev igen dubbeldate utan isatllet en-och-en-halv-date tillsammans med Robbie och Lina. Det holls ett evenemang som kallas Foodfest i The Little Circle har pa skolan. Det var ungefar som en mindre och B-igare verision av "Smaka pa Stockholm" som brukar vara i Kungsan varje sommar. Alla klubbar som finns pa skolan hade lagat mat fran just sitt land. Jag kakade Indisk mat och den var inte alls god. Efter detta akte vi till the mall, kopte nagra skor och gick pa bio. Vi sag "Step up 2", jag tror inte att den har kommit till er dar hemma an, men se den nar den kommer for den var asgrym! Vi dansade ut fran sallongen efterat och sedan dansade vi lite pa parkeringsplatsen ocksa innan vi akte hem. Mycket flummigt och roligt.

Sondagen var roligare an vanligt. Efter kyrkan var vi bjudna pa middag till Mikes och hans flickvan det var trevligt. De har varit tillsamans i tva veckor, kant varandra lika lange och varit forlovade i 10 dagar. Nej, precis, jag fattar inte heller nagonting. Eftersom alla var lediga dagen efter sa var vi ett jattestort gang som senare under kvallen var hemma hos fotbollstjejerna och spelade "Neger och President". (I USA heter det President and Skum eftersom man inte far saga neger). Det var roligt, mest for att den snyggaste av de snyggaste, Nate, var dar.

Pa mandagen var det Presidents Day och det firade vi genom att aka till Waimea beach med Robbie. Dar hangde vi i nagra timmar och sedan akte vi direkt vidare till en jattestor Outlet for att spendera lite pengar. Det fanns hur mycket som helst som jag ville ha och jag var lyckligare an pa lange. Jag kan knappt minnas nar jag senast shoppade ordentligt. Jag tankte lagga upp bilder pa allt jag kopte lite senare sa att ni far se, det blev en del :)

Idag har vi varit pa stranden igen och fatt en riktigt fin, morkrod, hudfarg. Jag ar mycket nojd.

Peace out!

image150
Food fest

image151
Bio

image152
Waimea Beach

image153

image154
Vi kopte nagra coola brillor...

image155

image158
Ta det lugnt, de ar inte riktiga

image159


Single awareness day

Valentines Day ar sakerligen annorlunda har i staterna jamfort med Sverige. Har pa Hawaii ar allt i och for sig lite slappare an andra delar av landet, sa jag vagar inte ens forestalla mig hur det ar i Utha eller liknande stater. Att ha en dejt pa sjalvaste valentines innebar ju praktiskt taget att man ska gifta sig, sa jag och Lina sag till att inte hamna i en sadan situation. Vi gick isatllet till ett Girls Party hemma hos nagra off campus tjejer dar vi at italiensk mat (kottfarssas och spagetti), malade naglarna, gjorde ansiktsmask och kollade pa "Never been kisssed". Helt otroligt girly kvall alltsa. Jag berattade precis for Corie, en kille i basketlaget, om gardagens afton. Han ba: "Have you never been kissed? Then you should not have been in a house full of girls on valentines, you should have been in a house full of boys!". Han ar rolig han :)

Happy valentines you all!

image149


Jag studerar hellre naken an med klader

Lina har ett flertal ganger under senaste tiden hittat bajs i sin sang. Vi har trott att det varit choklad, lera eller nagot annats slags smuts, vi har inte vagat tro att faktiskt var bajs. Men det var det tydligen, for nu har vi hittat boven i dramat! Vi kom in pa rummet i sondags och upptakte da en liten klutt i Linas sang. Jag var helt saker pa att det fagelbajs tills jag insag att en fagel omojligt skulle kunna ta sig in genom varat galler fonster. Vi stadade rummet och Lina stadade extra noga sin sang. Efter det satte vi oss i vara sangar for att studera lite. Plotsligt skriker Lina till, det ramlade bajs ovanfran lampan ner pa hennes sang. Nagon/nagot satt i lampan och bajsade pa Linas sang! Sa otroligt kul ock laskigt pa samma gang. Igen av oss vagade se efter vad det var. Jag tog min kamera och fotade upp mellan lampan och vaggen och sedan nar man kollade pa bilden sag man att det var nagot dar! Jag tog mod till mig och los lite med min ficklampa och visst vasr det nagot dar, Lina trodde det var en mus och vi freakade ur! Vi viste inte vad vi skuklle ta oss till sa vi ringde och vackte Robbie fast an vi viste att han inte kunde gora nagot at saken. Vi gick isatllet och hamtade hjalp av var hale-personal som skulle ta bort den. Det visade sig dock att det var en liten gecco som bajsade i Linas sang. Vi fick inte tag pa den sa han bor fortfarande dar, vi har dopt honom till Skabb. Gulligt va? Tanken pa att han verkligen forsokte halla sig for att inte bli upptackt, men bara inte kunde langre och var tvungen att bajsa sa att vi upptackte honom, ar ju sa otrolig roligt!

Idag har varit en sa otroligt bra dag! Efter min forsta och enda lektion drog vi till stranden och chillade dar ett par timmar. Vadret var hur najs som helst, det var det finaste hittils! Vi badade, solade, upptackte stranden och pluggade. Ganska behagligt att gora laxorna pa stranden anda. Till var stora lycka var bagges hudton valdigt mycket at det roda hallet nar vi kom tillbaks till rummet. Antligen lite farg!

Vi har aven gjort det basta vi nagonsin gjort i hela varlden idag! Vi har en van med en bil (Precis som Hakan Hellstrom) som star parkerad utanfor biblioteket varje dag. Vi har tva ganger tidiagre lamnat sam meddelanden i hans bild och forra veckan lamnade vi aven en kaka! Vi kom pa den basta ideen nagonsin, att satta upp tusen postitlappar med randal meddelanden over hela bilen. Hur kul som helst om jag far saga det sjalv. Och vannen, Christian, blev overlycklig! :D

image145

image146

image147

image148


Brinn hjartat brinn

Sitter just nu i biblioteket och "studerar", kl ar 10.52 pm, mandag kvall. Egentligen foljde jag bara med Lina nar hon skulle plugga och for att jag inte ville att hon skulle traffa massa snyggt folk och inte jag. Jag borde studera men det ar ju bara for jobbigt. Jag ar har for att ha kul, men jag gar ju i skolan. Jag vill ju fa bra betyg, men egentligen spelar det ingen som helst roll. Jag vet  inte om jag ska orka bry mig eller inte. Men jag klagar absolut inte. Jag alskar Hawaii mer an natt annat just for tillfallet, stallet ager fett och allt ar sa kul!

image144
Har ar min O. Jag bor i Laie, kolla langst upp i norr lite till hoger sa hittar ni det :)

Nodlosning

              image143

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger

I torsdags dok vi i poolen i 5 timmar, det var askallt och jag var askissnodigt, men annars var det kul. Vi var tvunga att ta av oss utrustningen under vattnet for att sedan ta pa den igen, vi bytte "regulators" med varrandra och gjorde massa kul grejer. Idag gjorde vi nastan samma saker fast i havet och det var saklart mycket roligare. Vi mottes utanfor skolans pool kl 07.45, korde till the dive shop pa north shore och hamtade utrustningen och sedan vidare mot west side. Dar gjorde vi ett dyk, kakade lite, chillade lite och sedan ett dyk till. Vi atervande till skolan kl 5 efter en helt klart overlyckad dag. Att dyka ar ju sa coolt! Jag har dykt en gang tidigare nar jag var i Egypten 2005. Och om man jamfor vattnet dar och vattnet har sa var Egypten mycket battre. Vattnet dar var mycket blaare, mycket lugnare och allt som fanns under vattnet (fiskar, koreller, rev mm.) var mycket farggladare. Har var strommen under vattnet jattestark sa vi kunde simma och simma allt vi orkade men anda kom vi ingenstans. Detta ledde aven till att det flog runt en hel del sand som gjorde sa att man inte sag sa himla bra. Fast det gjorde inget, det var anda hur kul som helst! Och jag ar aslycklig!

Angaende den dar freaking dejten igar som ni ar sa nyfikna pa sa gick jag. Fast assa det var ju inte riktigt som en dejt. Det var Kinas nyarsafton och varsta firandet holls i gympa hallen. Vi gick dit och sedan nar vi var dar sa hangde vi inte riktigt med varandra sa det blev inte sa himla jobbigt. Det som var mest jobbigt var att sjalva evenemanget var urtrist.  Som tur va fick jag ju med mig Lina som gick med min dejts kompis. Dessa tva pojkar ar forovrigt samma som vi var och surfade med, sa vi kanner dem ganska bra. Men precis pappa, han ar inte snygg, inte rik, och jag visste att det inte skulle bli roligt sa det var darfor jag inte ville ga med honom. Tror dock att han fattade det och han kommer nog aldriga bjuda med mig nagon annan gang. Och vi kanske behover hitta en ny surflarare, men det ska val inte vara nagot probelm.  

Vill aven saga grattis till Elin som antligen har hittat hit till min blogg. Verligen jattekul :) Puss pa dig!

image137

image138

image140

image141

image142


Dagens Problem

Lina tvinga mig att saga ja till att ga pa date med en snubbe men jag har angest och vill verkligen inte ga...

Det har med dateing ar inget for mig alltsa, jag far Krupp!




Ackel skabb!

I found Jesus... He was behind the couch.

Gårdagens "dejt" (som det tydligen var) blev mycket lyckad. Trevligt sällskap, god mat, mycket god efterrätt, bra musik och fin stad med härlig kvällsstämning. Storebror Christian hämtade upp oss sin "nya" BMW, som egentligen var så skruttig att den saknade både bakruta och tak! ;) Planen för kvällen var att äta cheesecake, eller det var i alla fall vad jag och Lina trodde. Vi visste att vi skulle till The Cheesecake Factory för att få smaka på hur riktig cheesecake smakar. Tidigare i veckan när de berättade om stället förestallde jag mig ett halvruttet litet fik någonstans i utkanten av Honolulu. Stället visade sig istället vara värsta restaurangen och planen visade sig vara att först äta middag och sedan äta cheesecake. Vi fick lite dåligt samvete, men är man på dejt så är det ju faktiskt pojkarna som betalar. Maten var som sagt god men min COCONUT CHOCOLATE CREAM cheesecake var det godaste i hela världen! Sinnessjukt. Vi hann även vandra lite längs shoppinggatan och gå in i några butiker. Vi hittade världens coolaste affär där det fanns världens roligaste t-shirt. Se nedan, but you have to be inside...

image131

image132
Gissa tre gånger hur den här bilden kom till

image133

image134

image135

image136

Party like a rockstar

Sa var det lordag igen. Hur fort kan tiden ga om jag far fraga? Jag bade gillar och ogillar att tiden gar sa fort. Det ar ju alltid trevligt med helg och fredag ar var fridag, dagen da vi far ata vad vi vill. Hur mycket kakor och glass som helst. A adra sidan ar det ju lite angest att tiden gar fort. Ni vet ju hur kanslig jag ar nar dert galler sant dar.

Igar var det alltsa fredag och dans igen. Temat var "backwards and inside out" men jag tillhorde inte en av de tio som foljde temat. Det kandes for jobbigt och obekvamt. Trots lame musik sa var det ganska kul och vi hangde med var gulleplutt Robbie hela kvallen. Efter danser ar det tydligen mycket vanligt att man aker till 7 eleven som ligger 5 min bort. Detta pa grund av att det ar det enda stallet som har oppet i narheten och om man vill ha fyllekak fast man inte ar full eller bara vara lite social sa drar man dit. Sa vi gjorde det (mest for kakets skull, det var ju kakdag fortfarande).

Senare ikvall ska vi in till Honululu med finsjungande broderna Christian och Brett (de ar med i konsertkoren och mycket duktiga). Jag haller pa att leta efter en "OC- Seth - kopia som jag kan bli van med har borta och Brett ar det narmsta jag kommit hittils. Han ar inte sa lik till det yttre, kladstilen ar lite at samma hall, men det ar han satt att prata som paminner om Seth. Sa ja, honom tycker jag om. Vi har inte riktigt varit i Honululu an, om man inte raknar med natten da vi landade pa flyplatsen eller nar vi pa nyarsafton korde runt dar i hundra ar for att vara skabbiga "vanner" trodde att vi befann oss i Waikiki. Sammanfattat; jag ser fram emot att aka dit.

Lite bilder fran igar da:

image123

image126

image127

image128

image129

image130

Trevlig tjej på 19 vårar söker brevvän i samma ålder, kille eller tjej spelar ingen roll, bara du gillar att skriva

Linnéa Hedemark
BYU-H # 1123
55-220 Kulanuistreet
Laie HI 96762
USA


Månadens

Faktum: Jag är på Hawaii
Snyggaste: Frillan
Hetaste: Nr 12
Snällaste: Brännan
Sötaste: Brett
Pinsamaste: Lina !
Roligaste: Dancen i "The little circle"
Äckligaste: BYUH's kyckling
Jobbigaste: En viss brottare som jag nog inte bör namna vid namn
Svåraste: Att hålla reda på sitt student ID kort
Bästa vän: Robbie
Saknad: Leria puff och Backie smiff
Citat: "Born behind the couch"
Materiella vill ha: Mobiltelefon som funkar i USA
Ätbara: Chocolate Chip Cookies
Roligaste lektion: University chorale 
Äventyr: Övernattningen på Lost-stranden
Komplimang: "You look like Cinderella"
Lärdom: Man kan latt bli tillsammans efter endast en dejt
Place to be: The library
Pryl: Min externa hårddisk
Film: Meet the Robinson
Låt: T Pian - Apple bottom jeans
Mest uppskattade: Mina vita nikeskor. Jag har aldrig i helat mitt liv fatt sa manga komplimager for ett par skor eller nagot annat. Varenda manniska jag traffat har sagt att jag har sa otroligt snygga skor, vilket jag i och for sig haller med om. Jag forstar dock inte vad som ar sa speciellt med just dessa skor, de ser ut som vilka andra skor som helst och de har ju Nike har med, eller?
Nya ord: High tops (så kallas tydligen mina vita nikeskor)
Mest använda ord: Ligger nog lika mellan "freaking" och "randal"
Kommentar: "Are you two sisters?"
Besvikelse: Att jag fortfarande ar minst lika blek som nar jag lamnade Sverige
Insikt: Jag kommer gråta ihjäl mig när jag ska åka hem här ifrån



image122

RSS 2.0