The Club

Mitt jobb i cafeterian ar det skabbigaste i hela varlden. Inte en chans att den hade gatt igenom en san dar kontroll sak om det hade vart i Sverige. Inte ens nastan. Jag tankte beratta for er lite hur de tanker:

"Öhh.. Oj... Nu börjar det visst bli lite väl rostigt på de där rören i taken, lite väl många hål och läckor också. De kommer nog rasa ner snart och det lär ju inte va så bra om de som jobbar får taket i huvudet, då har vi ju inga som kan sopa heltäckningsmattan. Det kanske skulle löna sig att renovera (måla om) lite, det var ju trots allt 300 år sedan vi byggde det här stället. Vi börjar renoveringen nu så att det inte blir att vi skjuter på det i 50 år till.

Öhh.. Oj..  Nu när de bygger om i diskrummet, vart ska vi då diska?! Öhh... Vi får väl köpa papperstalrikar och plastbestick så behöver vi inte diska. Fast vänta, alla plåtar och pannor som de lagar maten i måste ju diskas... Jag vet! Vi låter Linnea som egentligen ska servera maten att bära in all disk i bageriet och diska det för hand där! Ja, va smart! Och om vi har tre avdelningar med diskvatten så kanske disken blir nästan ren. Sen kan hon stapla all disk i världens högsta trave på den här lilla bänken, eftersom juste, den måste torka också"

Precis, de tänker inte alls...


Kommentarer
Postat av: Hanna

Äh, bara inte stället är fyllt med hår så går det väl bra :DPuss o Kram!

2008-07-12 @ 12:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0