Helg rapport

Fredag: Vi blir medbjudna att aka till Waikiki for att surfa, spendera natten pa hotell och aka on runt nasta dag. Vi tanker att vi inte gillar folket som ska aka, men att vi inte har nagra andra vanner eller nagot battre for oss den helgen. Vi sager att vi vill folja med, aker var egen bil ner tva timmar innan de andra, gar runt pa stan, chillar shoppar och ater. Nar de andra har kommit och surfat fardigt moter vi upp dem for att kolla pa nar de ater. Vi har ju redan atit men vill vara lite sociala. Efter middagen gar vi till det lilla sketna hotellrummet 10 pers ska dela pa och dumpar av vara grejer. De andra ska ga och bada bubbelpool pa ett systerhotellt men vi vill ga ut och festa. Tva fran sallskapet kommer till klubben nagon timme senare, men vi vill ju inte dansa med dem. Kl 3 gar vi tillbaks till hotellet och tranger oss ner i en sang, alla andra sover redan.

Lordag: Vi vaknar, klar pa oss och checkar ut. De andra gar till stranden for att surfa, vi gar och ater frukost. Sedan gar vi till stadnen moter dem 30 min innan de ska bnege sig igen. Nar de har akt chillar vi pa stranden, kollar pa en amatorsurftavling, sedan kollar vi lite i affarer och aker till Ala Moana Shopping Center for att kopa fisk. Vi kommer hem, haller fisken i skalen, kakar middag, chillar i med Robbie i hans hus och gar pa en bonfire som blev slakt av brandmannen innan vi hade fatt den att borja brinna. Alla ar besvikna, vi aker hem och kollar pa OC.

Sondag: Vi vaknar 20 min innan kyrkan borjar, kommer forsent dit, gar pa alla moten och efter det kakar vi lunch. Vi gar tillbaks till rummet, kollar pa OC, gar och ater middag kl 6 och avslutar kvallen pa rummet med lite mer OC.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0